Imbunatatirea rank-ului pe motoarele de cautareSEO ( Search Engine Optimization ) reprezinta cea mai valoroasa procedura pe care o poate face un webmaster, pentru ca site-ul dumneavoastra sa castige cat mai mult trafic, si astfel  site-ul respectiv sa castige ranking in clasamentele motoarelor de cautare.  Cu alte cuvinte, o optimizare SEO reusita va avea ca efect o imbunatatire a rank-ului unui site web in ierahia unui motor de cautare. 
 
Prcedura de optimizare SEO cuprinde o serie de variante de optimizare a unui site, incepand cu  structurarea paginilor web, modificarea continutului sau structurii site-ului si terminand cu optimizarile prin link building.

Gasirea sau accesarea unui site se poate face prin o simpla cautare in baza unor cuvinte cheie, prin accesarea unor link-uri de pe site-uri partenere, care contin informatii din acelasi domeniu  sau prin accesarea directa a site-ului cu ajutorul unei adrese cunoscute. 

Fara doar si poate, cea mai utilizata metoda pentru a gasi un site este cea realizata cu ajutorul  motoarelor de cautare. Aproximativ  90% din traficul unui site este rezultat de rank-ul site-ului in clasamentele motoarelor de cautare ( top 10 sau prima pagina ajuta la cresterea traficului).
Imbunatatirea pozitiei site-ului dumneavoastra  in clasamentele realizate de motoarele de cautare (presupunand ca sunteti deja listat) se poate face foarte usor, cu ajutorul unor site-uri partenere cu acelasi domeniu de activitate, printr-o  referire directa  cu ajutorul link-urilor care sa faca trimitere la  site-ul  dumneavoastra  si implicit la continutul acestuia.

Aceste linkurile pot fi citite de catre motoarele de cautare si pot reprezenta adevarate izvoare de trafic catre site-ul dumneavoastra, si astfel rank-ul site-ului va urca in clasamente foarte repede.  De asemenea, un continut nou sau modificat frecvent , va determina algoritmii motoarelor de cautare sa va tot indexeze si reindexeze site-ul si astfel pozitia se va modifica in permanenta, urmand un traseu ascendent in topurile browserelor de cautare . Insumarea a mai multe metode de optimizare va avea ca rezultat o promovare SEO de excelenta calitate, ale carei rezultate va vor aduce in pole position pe motoarele de cautare.

0 Response to "Imbunatatirea rank-ului pe motoarele de cautare"

Trimiteți un comentariu