Tinerii iubesc noptile de vara

Partea frumoasa a unei seri de vara este ca toata lumea care are o varsta mai inantata intra in casa, iar tinerii raman si se bucura de racoare si de libertate oarecum. Spun libertate pentru ca nu mai sunt batranii afara care sa critice orice miscare gresita facuta de tineri si nu are cine sa ne mai arate cu degetul atunci cand bem o bere sau fumam o tigara in oras. Am fost mereu de parere ca vara trebuie traita noaptea, ziua oricum este prea cald, iar cele mai frumoase amintiri sunt din noptile lungi de vara.


Vara aceasta este insa ceva schimbat, cred ca a trecut timpul peste mine si m-am maturizat, nu ma mai distreaza cluburile cum o faceau odata si nici timpul pierdut aiurea nu imi aduce nimic bun, gandesc prea matur, imi trec prin cap sute de idei care sa le pun in aplicare si sa-mi aduca castiguri cel putin materiale.

In aceasta vara m-am gandit sa-mi deschid un site de xxx noi, dar nu am fructificat aceasta idee pentru ca este cam dificila aceasta nisa, asa ca raman la blogurile mele si am de gand sa deschid inca 2 bloguri noi cu ip dedicat pe care sa le cresc frumos si apoi sa le monetizez prin links si advertoriale.

S-a mai schimbat si chestia cu naveta si cheltuitul banilor pe taxiuri, acum am permis auto si toti banii mei se duc in rezervorul masinii, loc mai bun decat in buzunarul firmelor de taxi. Am scapat de orele de asteptat o ocazie care sa ma aduca seara de seara in oras (stau la 4km de oras, intr-o comuna).

Vara este frumoasa, imi plac serile si noptile din acest anotimp! Tinerii gandesc ca mine, batranii ne blesteama seara de seara pentru zgomotul pe care noi il producem.

0 Response to "Tinerii iubesc noptile de vara"

Trimiteți un comentariu