Ce sa faci intr-o zi ploioasa?

Pentru ca a venit toamna si vremea nu este tocmai pe placul nostru, m-am gandit sa scriu cateva randuri cu idei ce merg foarte bine puse in aplicare in aceste zile ploioase si extrem de reci. Apropo de asta, simt ca a venit iarna mult mai devreme, serile sunt foarte reci si nu ai cum sa stai afara daca nu esti foarte bine imbracat. Acum cativa ani era o stire, cum ca in cativa ani vor fi doar doua anotimpuri, usor-usor ne indreptam spre acele vremuri si vom sari foarte rapid de la iarna la vara si invers.


3 chestii de facut intr-o zi ploioasa:

1. Somn de voie
Stiu ca e un sfat banal, dar somnul pe ploaie este pe departe cel mai odihnitor si placut. Personal, nu sunt momente mai bune de odihna decat atunci cand ploua afara. Mie imi place sa stau in pat si atunci cand tuna, ninge, fulgera, simt ca sunt in siguranta, iar asta ma relaxeaza si ma odihneste.

2. Urmareste un film
Genul filmului difera de la persoana la persoana, puteti urmari atat filme comedie, cat si filme porno cu negrese, aici totul depinde de caracterul fiecarui om, de persoanele care-ti sunt alaturi, dar si de starea pe care o ai in momentul respectiv.

Mie imi place sa urmaresc seriale lungi, ultima data am urmarit Prison Break si l-am terminat intr-un timp record. Am fost atat de captivat, incat urmaream si 10 episoade unul dupa altul.

3. Lucreaza online
Daca este freelancer, acum este perioada in care iti poti termina cele mai grele task-uri. Stiu ca este destul de "plictisitor" uneori sa lucrezi cand afara este cald si frumos, iar noaptea esti foarte obosit si trebuie sa dormi. Zilele ploioase sunt zilele in care poti face cat mai multe job-uri pentru ca oricum nu ai ce face altceva mai bun.

0 Response to "Ce sa faci intr-o zi ploioasa?"

Trimiteți un comentariu