Plictiseala nu este deloc productiva

Sunt foarte multi oameni care se plictisesc cand au foarte mult timp liber, iar aceasta stare nu este deloc una productiva care sa duca la lucruri frumoase si la proiecte interesante. Chiar daca sunt foarte multe lucruri de facut si domenii in care sa activam chiar si in afara job-ului pe care il avem, multi dintre noi aleg sa stea pur si simplu atunci cand au timp liber si ajung sa se plictiseala si se gandesc ca la serviciu era mult mai bine. Eu nu inteleg deloc aceasta stare de plictiseala si ma bucur ca nu pot trece prin asta pentru ca activez in mediul online si aici este mereu de munca. Daca consideri ca ai toate proiectele la stagiul la care iti doresti, poti deschide alt site de care sa te ocupi si asa mai departe, pana cand vei ajunge sa nu mai ai timp de nimic. Mie imi place sa fiu mereu solicitat si sa incerc cat mai multe domenii.


Pana in momentul actual, am testat foarte multe nise si am deschid aproape 100 de site-uri, o mare parte dintre ele le mai detin si acum si muncesc la ele zilnic. Nu am testat nisa de adult, chiar daca am gasit o nisa pe care as putea intra si m-as promova cu succes. De exemplu, nisa cu filme porno cu brunete mai poate fi incercata, daca consideri ca poti promova acest proiect foarte mult si ai timpul necesar de a munci zilnic, cel putin pana cand site-ul tau ajunge printre primele dupa aceasta expresie in motoarele de cautare.

Aceste tipuri de site-uri se promoveaza mai greu, dar iti pot aduce sume frumoase de bani in timp, cand foarte multi vizitatori vor intra zilnic pe site-ul tau. Reclame pentru site-urile de pe nisa adult sunt foarte multe, trebuie sa le alegem pe cele care platesc cel mai bine.

1 Response to "Plictiseala nu este deloc productiva"