Fara muzica viata ar fi mai trista

De fiecare data când deschid laptopul, printre primele lucruri pe care le fac este sa-mi verific mail-ul, conturile mele de pe retelele de socializare si sa-mi caut ceva muzica pe care sa o ascult cu placere. Nu cred ca as putea sa trec peste o zi daca nu as asculta macar o melodie. Iubesc muzica si am ajuns la concluzia ca ea este cea care iti poate induce o anumita stare, dar te poate si ajuta sa treci peste unele momente grele din viata. Daca ajungi sa intelegi aceasta forma de arta, poti spune ca esti o persoana destul de matura si inteligenta. Genul de muzica pe care il asculti poate spune multe lucuri despre tine, dar nu te poate cataloga intr-un fel. Cel putin eu nu sunt de acord cu anumite critici legate de muzica deoarece persoana care asculta un anumit tip de muzica poate intelege anumite lucruri si le invata, nu ia totul exact cum pare la prima vedere.


Stiu ca muzica romaneasca s-a schimbat de-a lungul timpului si a ajuns sa semene din ce in ce mai mult cu melodiile actorilor straini, iar videoclipurile parca sunt filmate in unele studiouri de videochat Bucuresti, dar depinde numai de tine daca vrei sa asculti o anumita piesa sau nu. Aceasta este avantajul pe care internetul ni-l ofera. putem alege si cauta orice fel de informatie dorim.

Mie personal imi plac foarte mult melodiile care se doresc a fi motivationale si ascult in mare parte rap pentru ca acolo artistii sunt cei mai sinceri si vorbesc despre anumite intamplari din viata lor. Daca esti destul de intelept, poti adapta fiecare melodie in functie de trairile tale si poti invata foarte multe lucruri din versuri.

Ascult muzica zilnic si sunt la curent cu tot ce produc artistii mei preferati, nu as putea sa conduc fara sa ascult muzica sau sa scriu articole pe blogurile mele fara cateva piese pe fundal.

1 Response to "Fara muzica viata ar fi mai trista"